Πάρε μέρος στην Ημέρα Ευρωπαϊκής Συνεργασίας 2014!

Συνεχίζοντας μια παράδοση που ξεκίνησε το 2012, τα Προγράμματα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας και τα Προγράμματα Γειτονίας γιορτάζουν για τρίτη φορά την Ημέρα της Ευρωπαϊκής Συνεργασίας (http://www.ecday.eu/).

Στο πλαίσιο των εορτασμών τις δυο προηγούμενες χρονιές, οι συμμετέχοντες ποδηλάτησαν, τραγούδησαν, έφαγαν σαν μια παρέα και είχαν την ευκαιρία να περάσουν όμορφα σε ορισμένες από τις εκατοντάδες τοπικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από τα Προγράμματα Εδαφικής Συνεργασίας σε πάνω από 30 χώρες. Με σύνθημα «Τα κοινά σύνορα μας φέρνουν πιο κοντά», εκατοντάδες τοπικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και φέτος σε όλη την Ευρώπη κυρίως την εβδομάδα που καταλήγει στις 21 Σεπτεμβρίου 2014. Ο εορτασμός συντονίζεται από το Πρόγραμμα INTERACT με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιου και της Επιτροπής των Περιφερειών.

Με την ευκαιρία της Ημέρας Ευρωπαϊκής Συνεργασίας 2014, το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα - Βουλγαρία 2007-2013» σας προσκαλεί να μάθετε περισσότερα για την Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία, την Ημέρα Ευρωπαϊκής Συνεργασίας και τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος.

Πάρε μέρος στην Ημέρα Ευρωπαϊκής Συνεργασίας 2014
και διεκδίκησε ένα δωρεάν εισιτήριο απλής μετάβασης
για τη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Μπλαγκόεβγκραντ-Σόφια
την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014! 


Πριν καταθέσετε τη φόρμα συμμετοχής
βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε και κατανοήσατε
τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.


Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων είναι
η Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014 (13:00) 


ΗΜΕΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ 2014
Τα κοινά σύνοραμας φέρνουν πιο κοντά

Πάρε μέρος

  

Καλή επιτυχία!

 

 

https://www.facebook.com/CooperationDay
https://twitter.com/cooperationday

http://www.youtube.com/cooperationday

 

  

 
Priority axis
Area of intervention
Lead partner
Call number